🎧 MARIS Podcast: Les 3 - Jezelf belangrijk maken

7 Lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap

In deze podcast reeks deel ik 7 lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap. In deze aflevering ontdek je alles over les 3: Jezelf belangrijk maken

LUISTER NU

 
 

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd als ondernemer, is om jezelf belangrijk te maken. 

In Nederland zijn we daar niet zo van ('doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!'). Waardoor we ons in de praktijk vaak aanpassen en klein houden. Terwijl alle coaches, trainers en creatieve ondernemers die ik spreek bomvol grote, toffe en ambitieuze plannen zitten.

Die allemaal willen bijdragen aan een mooiere wereld. Maar het vaak nog lastig vinden om zichzelf meer te laten zien. Belangrijker te maken.

Daarom nam ik samen met mijn man Jop een podcast op over dit thema. Mijn eerste onderneming (trainingsbureau Training Farm) richtte ik samen met hem op. We blikken terug op de lessen die we leerden en delen graag met jou wat wij het liefst al vanaf dag 1 hadden willen horen.

In het (podcast)gesprek behandelen we de oorzaken waarom we ons aanpassen en daarmee onszelf niet belangrijk genoeg maken. 
De stelregel is; zolang je jezelf niet belangrijk genoeg maakt, kan je business ook niet groeien. 
We delen psychologische en praktische inzichten die je kunnen helpen om jezelf nog belangrijker te maken.

Je luistert de podcast via mijn website (daar kun je je echter niet abonneren)
of zoek op 'maris podcast' in Castbox, Spotify of iTunes.
Inmiddels heb ik vele coaches, trainers en creatieve ondernemers mogen helpen om zich bewuster te worden van hun belangen, waardoor ze zichzelf meer laten zien en daardoor de leukste klanten aantrekken. 

Ben jij coach, trainer of creatief ondernemer en ben jij er ook helemaal klaar mee dat je jouw leukste klanten nog niet bereikt, terwijl je zoveel te bieden hebt?

Ben jij er klaar voor om grote sprongen te maken in je eigen ontwikkeling en die van je business? Op 30 november start het Focus, Flow & Grow Programma weer en jij kunt daar nog bij zijn.  Hier vind je meer informatie.

En wie weet is het Focus, Flow & Grow Programma wel voor jou. In april ‘21 start er weer een selecte groep ondernemers met dit 3 maanden programma (7 plekken beschikbaar). Je leert hoe je op een ontspannen manier de leukste klanten aantrekt, een verscherpt aanbod neerzet en je niet laat tegenhouden door je kritische gedachten. Waardoor je meer vrijheid, werkplezier en flow ervaart.

Nieuwsgierig? Boek hier een adviesgesprek.

PodcastMariska Fissette