🎧 MARIS Podcast: Les 6 - Creëer een team

7 Lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap

In deze podcast reeks deel ik 7 lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap. In deze aflevering ontdek je alles over les 6: Creëer een team

LUISTER NU

 
 

Samen met mijn man Jop Haverkamp richtte ik in 2014 mijn eerste bedrijf op: Training Farm. Sindsdien heb ik ook MARIS - Business coaching opgericht. We blikken terug op wat we hebben geleerd tijdens het ondernemen. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is om het niet alleen te doen.

Want als ondernemer kun je je eenzaam voelen. Misschien denk je in het begin ‘yes, ik heb alle vrijheid!’ maar merk je al snel dat alle beslissingen op jou neerkomen en mis je collega’s. Waardoor je je eenzaam voelt en het ondernemen ineens minder goed voelt.

In deze podcast nemen Jop en ik je mee in deze les en delen we psychologische en praktische inzichten die je kunnen helpen om je niet eenzaam te voelen in jouw ondernemersreis.

Vind je de onderwerpen interessant waar ik het over heb in de podcast? Dan is het boek ‘De Work-Life Revolutie’ ook relevant voor jou. Lees hier meer info en reserveer jouw exemplaar.

PodcastMariska Fissette