🎧 MARIS Podcast: Les 5 - Compassie

7 Lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap

In deze podcast reeks deel ik 7 lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap. In deze aflevering ontdek je alles over les 5: Compassie

LUISTER NU

 
 

Samen met mijn man Jop Haverkamp richtte ik in 2014 geleden mijn eerste bedrijf op: Training Farm. Sindsdien heb ik ook MARIS - Business coaching opgericht. We blikken terug op wat we hebben geleerd tijdens het ondernemen. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is om niet te streng te zijn voor mezelf.

Want als je gaat doen wat je écht belangrijk vindt - en ik neem aan dat je dat doet als je onderneemt ;-) - dan komen er ongetwijfeld kritische gedachten naar boven en gevoelens van twijfel en onzekerheid. Vaak zijn we dan hard voor onszelf. Niet bepaald fijn en het helpt ook niet om je business te laten groeien vanuit flow en ontspanning.

Wat wel helpt? Meer zelfcompassie.
In deze podcast nemen Jop en ik je mee in deze les en delen we wat we verstaan onder de term ‘zelfcompassie’ en hoe je dit kunt oefenen.

Vind je de onderwerpen interessant waar ik het over heb in de podcast? Dan is het boek ‘De Work-Life Revolutie’ ook relevant voor jou. Lees hier meer info en reserveer jouw exemplaar.

PodcastMariska Fissette