🎧 MARIS Podcast: Les 1 - Gewoon beginnen

7 Lessen die ik heb geleerd in het ondernemerschap

In deze podcast reeks deel ik 7 lessen die ik heb geleerd in mijn ondernemerschap. In deze aflevering ontdek je alles over les 1: Gewoon beginnen.

LUISTER NU

 
 

Samen met mijn man Jop Haverkamp richtte ik in 2014 mijn eerste bedrijf op: Training Farm. Sindsdien heb ik ook MARIS - Business coaching opgericht. We blikken terug op wat we hebben geleerd tijdens het ondernemen. Een van de belangrijkste dingen waarin ik veel heb geleerd is om dingen niet eeuwen te perfectioneren, maar om uit te proberen.

Ik ontdekte dat juist daar de groei in zit. Inmiddels heb ik al vele andere coaches, trainers en creatieve ondernemers mogen helpen bij de groei van hun business. Ik zie hen ook lang sleutelen aan hun website en aanbod voordat ze het durven te laten verkopen.

Een scherp aanbod neerzetten is niet verkeerd, maar vaak gaat het (onbewust) over in een bepaalde angst, twijfel en onzekerheid om het uiteindelijk in de markt te zetten. En dat is zo zonde! In deze podcast nemen Jop en ik je mee in deze les en delen we psychologische en praktische inzichten met je.

Vind je de onderwerpen interessant waar ik het over heb in de podcast? Dan is het boek β€˜De Work-Life Revolutie ook relevant voor jou. Lees hier meer info en reserveer jouw exemplaar.