✍Hoe ik twee keer mijn baan opzei

Hoe ik 2 keer mijn baan opzei

In deze blog deel ik 2 beslissingen met je die recht uit mijn hart kwamen en mijn leven hebben veranderd.

De eerste keer dat ik heel bewust mijn intuïtie volgde

Dit was toen ik mijn baan op zei en met mijn man een enkeltje Sydney boekte. Ik had een zware baan en ik wist dat ik dit werk niet voor altijd wilde doen.

Maar ik had er wel ziel en zaligheid in gelegd en voelde me loyaal naar mijn team toe .

In tranen vertelde ik het aan mijn manager; ik vond het zo erg om haar teleur te stellen. Bovendien was ik onzeker over wat er er komen ging. Ik had geen idee waar ik ging wonen en werken. Maar intuïtief wist ik dat ik de goede beslissing nam.

De 2 jaar die volgden, woonden en werkten we in Sydney maakten we een wereldreis en hebben we onze eerste onderneming opgezet. Die tijd is een van de beste periodes uit mijn leven.

Ik vond het zo erg om mensen teleur te stellen met mijn keuze. Zo spannend. Maar tegelijkertijd wist ik gewoon dat dit het juiste was.

Het werd de beste tijd van mijn leven.

De tweede keer

Eenmaal terug in Nederland en een paar jaar verder, zei ik weer een vaste baan op. Ik merkte dat ik helemaal leeg liep, niet meer mezelf was en dat er weinig creativiteit uit me kwam. ‘Ik straalde niet meer.’ Ook toen wist ik dat het tijd was om iets super spannends te doen; een vast contract opzeggen en 100% voor mezelf werken; iets dat ik al heel lang wilde.

Ondanks de onzekerheid besloot ik dat het tijd was om de leiding te nemen over mijn leven; om mijn visie te verspreiden en te doen waar ik voor sta.

Dat is waar M A R I S uit is ontstaan.

En toen besloot ik dat het tijd was om de leiding te nemen over mijn leven

Mijn gevoel volgen is dus niet vreemd voor me

Ik weet wat erbij komt kijken; een beginnende droom die steeds concreter wordt. Veel gesprekken met anderen ‘of je het wel moet doen,’ ‘s nachts zwetend wakker worden en denken aan je bankrekening en de zekerheid die je loslaat. Enerzijds angsten, twijfels en onzekerheden. En anderzijds voelt er niks zo krachtig als te gaan voor iets dat je diep van binnen zo belangrijk vindt, zo graag wilt en aan alles voelt dat dit het juiste is.

Omdat je er zo achter staat. Omdat het zo in lijn ligt met waar jij voor staat. En omdat je weet dat je maar 1 leven hebt.

Inmiddels heb ik tijdens mijn coaching en trainingen al met honderden mensen hun innerlijke visie verscherpt. Waardoor ze keuzes maken die echt bij hen passen.

Het resultaat:

Mensen zijn zo blij wanneer ze kiezen voor hun dromen. Vaak zie je dat de stress veel minder wordt, mensen veel meer rust ervaren en gelukkiger zijn.

Ik hoop jou aan te moedigen om ook het leven te leiden dat jij diep van binnen graag wilt.

Liefs,

Mariska

Meer weten? Neem een kijkje bij mijn aanbod