🎧 MARIS Podcast: Struggles van ondernemers: Overweldigd zijn, weinig focus & veel onrust

De struggles van ondernemers

In deze podcast serie gaan we in op alle veelvoorkomende struggles van ondernemers.

LUISTER NU

 
 

Samen met mijn man Jop Haverkamp richtte ik in 2014 mijn eerste bedrijf op: Training Farm. Sindsdien heb ik ook MARIS - Business coaching opgericht.; waarmee ik ondernemers help met hun groei door de combinatie van strategie en psychologie.

In deze podcast serie gaan we in op alle veelvoorkomende struggles van ondernemers. Want voor jezelf werken is fantastisch maar kan ook behoorlijk lastig zijn. Je moet niet alleen weten wat je praktisch moet doen voor een groeiende en bloeiende business, maar je loopt vaak ook aan tegen twijfel, onzekerheid, onrust, stress en allerlei kritische gedachten.

In deze aflevering nemen Jop en ik je mee in de struggle β€˜overweldigd zijn.’ Oftewel: Weinig focus hebben en veel onrust voelen.

We vertellen je wat de 4 niveaus hiermee te maken hebben. En we nemen je mee in β€˜de metafoor van het huis.’ Zodat jij met meer focus en minder onrust jouw onderneming kunt laten groeien.

Vind je de onderwerpen interessant waar ik het over heb in de podcast? Dan is het boek β€˜De Work-Life Revolutie ook relevant voor jou. Lees hier meer info en reserveer jouw exemplaar.